Een foto van Zieuwent
Nieuws

Zieuwents Belang zoekt toekomstige bewoners voor “plan Welkoop”

2 november 2014

Zieuwents Belang en de gemeente Oost Gelre spannen zich in om de voorgevel van de Welkoop in Zieuwent te behouden. Wij zoeken toekomstige langdurige huurders en of kopers en of potentiële investeerders voor 2 woningen van ca. 150-200 m2.

Om dit plan te realiseren is er onder bepaalde voorwaarden subsidie beschikbaar. Hiervoor dient er wel op korte termijn duidelijk te zijn met betrekking tot een eventuele invulling. Om het plan betaalbaar te houden streven we naar een eventuele huurprijs van ca. € 680,-.

Naast de 2 woningen op de huidige Welkoop locatie is Zieuwents Belang bezig met de ontwikkeling van een nieuwbouwplan met voornamelijk starterswoningen achter de Welkoop / Plan Bongers. Hebt u hiervoor interesse, en zich nog niet gemeld, laat het dan aan ons weten. U kunt hiervoor onderstaand mailadres gebruiken.

Indien u geïnteresseerd bent om te investeren of om op termijn te gaan wonen in de voormalige Welkoop verzoeken wij u voor 17 augustus 2014 een email te sturen naar: info@zieuwentsbelang.nl