Een foto van Zieuwent
Nieuws

Welkomstpakket Nieuwe bewoners

22 september 2020

Geachte nieuwe bewoner van Zieuwent,

Als commissie welkomstpakket Zieuwent komen wij namens Zieuwents Belang normaal gesproken met 2 leden van onze commissie bij nieuwe inwoners van Zieuwent op bezoek met een welkomstpakket. Dit doen we dan nadat we hiervoor met de nieuwe bewoners telefonisch een afspraak hebben gemaakt. Meestal ergens in de eerste paar maanden nadat u bent ingetrokken in uw woning in Zieuwent.

In verband met de Corona-crisis hebben we er als commissie voor gekozen om hierin een pauze in te lassen. We vragen hiervoor uw begrip.

We zullen deze welkomstpakketten zeker later nog gaan rondbrengen maar doen dat dan op een aangepaste manier. Als we alle gegevens van een flink aantal nieuwe bewoners duidelijk hebben zullen we al deze pakketten op dezelfde avond rondbrengen en aan de deur afgeven zoals u gewend bent van de reguliere pakketbezorgings-diensten. Dus met in acht neming van 1,5 meter afstand.

Mocht u als nieuwe inwoner van Zieuwent nog geen welkomstpakket hebben ontvangen dan kunt u dat aan ons doorgeven via onderstaand mailadres.

welkomstpakketzieuwent@hotmail.com  

 

Graag in de mail uw naam, adres en telefoonnummer vermelden.

Met vriendelijk groeten en onze excuses voor de vertraging

Commissie welkomstpakket Zieuwent

 

C