Een foto van Zieuwent
Nieuws

voortgang en informatieavond energiecoöperatie ZUWENT i.o.

25 augustus 2015

Subsidie aanvraag
Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat, naar aanleiding van de vele binnengekomen interesseformulieren, wij vorige week reeds de subsidieaanvraag (25% van de totale investeringskosten) hebben kunnen indienen bij de provincie Gelderland. Snelheid was geboden omdat we hadden vernomen dat de subsidiepot over 2015 bijna leeg was. We verwachten over uiterlijk 12 weken de definitieve uitslag. We hebben een aanvraag ingediend voor 51 potentiële leden.

Informatieavond
Om alle geïnteresseerden verder te informeren zal er een informatieavond gehouden worden op woensdag 16 september 2015 om 20.00 uur in het Sourcy Center in Zieuwent. U wordt hiervoor van harte uitgenodigd.

Vragen en/of opmerkingen
Indien u nu al vragen mocht hebben voor deze avond verzoeken wij u die nu al te stellen door een email te sturen naar info@zieuwentsbelang.nl. Op die manier kunnen we de avond zo optimaal laten verlopen. Uitgebreide informatie over dit project kunt u lezen in de brochure die te downloaden is onderaan deze pagina: zieuwentsbelang

Delen is vermenigvuldigen
Het staat u geheel vrij om deze informatie te delen met vrienden en bekenden die wonen in de postcoderoos 7136, 7131, 7135, 7137, 7156, 7261 en 7263 en ook in zijn voor een duurzame Achterhoek. Het is ook nog steeds mogelijk om het interesseformulier onderaan deze pagina: zieuwentsbelang in te vullen en te mailen.

Tot de 16e september !

Energiecoöperatie ZUWENT i.o.

logos 3