Een foto van Zieuwent
Nieuws

Glasvezel buitengebied, het is nu of nooit!

4 september 2017

De vraagbundeling is van start gegaan. Als u in het buitengebied van Zieuwent woont heeft u een brief ontvangen van CIF. Hierin stond meer informatie en een uitnodiging voor één van twee informatieavonden. Tijdens deze informatieavonden hoort u meer over de voordelen van glasvezel en het aanbod. 

De vraagbundeling is hiermee officieel van start gegaan. U kunt vanaf nu tot 23 oktober 2017 een glasvezelabonnement afsluiten bij een aanbieder. Bij 50% deelname gaat de aanleg door. Om u te informeren over aanleg, kosten, voorwaarden en planning zijn er informatieavonden gepland.

Er staat iets moois te gebeuren in de buitengebied van Oost Gelre, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden. Dat kan met de modernste technologie: glasvezel. Een stabiel en betrouwbaar netwerk. Haarscherp televisiekijken met interactieve tv. Geen schotels meer op het dak of in de voortuin. En toegang tot het allersnelste internet. Dat wilt u toch ook? 

Informatieavonden

De informatieavonden in Oost Gelre zijn op:

  • Maandag 4 september bij Erve Kots, Eimersweg 4 in Lievelde
  • Donderdag 7 september bij ’t Zwaantje, Zieuwentseweg 1 in Lichtenvoorde

Programma

Het programma voor deze avonden is:

19.30 uur:       ontvangst met koffie
19.45 uur:       welkom en inleiding
19.55 uur:       presentatie aanbod
20.45 uur:       vragen vanuit de zaal
21.00 uur:       informatiemarkt met dienstaanbieders
21.30 uur:       afsluiting

Informatie

Heeft u vragen over de aanleg van glasvezel?
U kunt terecht op www.glasvezelbuitenaf.nl(externe link).

Maar u kunt ook bellen met (088) 758 58 00 of uw vraag via de mail stellen: info@glasvezelbuitenaf.nl(link stuurt een e-mail).