Een foto van Zieuwent
Nieuws

Behoud Peuterspeelzaal

2 juni 2019
Elk jaar wordt er een aanmeldweek georganiseerd voor de Peuterspeelzaal. Met deze centrale aanmeldingsweek wil de stichting in beeld krijgen hoeveel peuters het komend schooljaar instromen. De aanmeldingsweek van begin dit jaar heeft weining aanmeldingen opgeleverd.
 
Op dit moment is De Woelige Hoek een VVE- locatie. Een VVE- locatie is ook voor peuters die extra zorg nodig hebben. Om deze VVE- locatie te kunnen behouden moet de peuterspeelzaal in Zieuwent minimaal 4 dagdelen bezet zijn. De Woelige Hoek is nu nog geopend op alle werkdagen behalve op woensdag van 08:30 tot 11:30. Het reguliere aanbod is 2 dagdelen, maar mocht uw kind ook naar de kinderdagverblijf gaan is het ook mogelijk om 1 dagdeel af te nemen. Kinderen vanaf 2 jaar en 3 maanden kunnen worden geplaats bij de peuterspeelzaal.
 
Door de minimale aanmeldingen in Zieuwent ziet de toekomst er niet rooskleurig uit. Als de aanmeldingen uitblijven kunnen ze de VVE-locatie niet meer behouden en is het nog maar de vraag of de peuterspeelzaal De Woelige Hoek kan blijven bestaan. 
Heeft u voornemens om uw kind naar de peuterspeelzaal te laten gaan, meldt uw kind dan aan bij de Stichting de Achthoek Peuterspeelzalen. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met 
 
Francis ten Have administrateur, Gemma Bongers coördinator 

info@deachthoek.com
7131 BJ Lichtenvoorde
0544-487150