Een foto van Zieuwent
Nieuws

Ambassadeurs gezocht !!

2 augustus 2016

Breedband Buitengebied

Hallo bewoners in het buitengebied van Zieuwent. Zoals jullie wellicht gehoord hebben wil CIF glasvezel aan gaan leggen in het buitengebied van Oost Gelre tegelijkertijd met de gemeente Aalten. Echter doet CIF dit pas als 50% van de mensen in het buitengebied zich heeft aangemeld.

Met het oog op de toekomst is het zeer verstandig om over te stappen op glasvezel. Het datagebruik zal in de toekomst alleen maar groeien. Glasvezel vervangt de verouderde telefoonkabel en schotelantenne.
Een aantal voordelen van glasvezel.

Om de grens voor aansluiting van minimaal 50% te halen zijn we als Zieuwents Belang op zoek naar een aantal ambassadeurs. De inzet van ambassadeurs is belangrijk om het percentage van 50% te halen. Op 23 augustus zal er een bijeenkomst zijn voor alle ambassadeurs in Oost Gelre. Tijdens deze avond worden de ambassadeurs geïnformeerd over het project, de achtergrond en wat de rol van de ambassadeur zal zijn tijdens dit project.

Vervolgens start de vraagbundeling voor Breedband in het buitengebied op 29 augustus.

Wil jij Zieuwents Belang helpen de grens van 50% te halen? Stuur een e-mail naar info@zieuwentsbelang.nl om je aan te melden als ambassadeur.