Een foto van Zieuwent
Nieuws

Aanmelden peuterspeelzaal

27 januari 2019

Aanmelden Peuters peuterspeelzaal de Woelige Hoek in Zieuwent 2019
In de week van 4 februari organiseert Stichting de Achthoek de jaarlijkse centrale aanmeldingsweek voor alle peuterspeelzalen in de gemeente Oost Gelre. Met de centrale aanmeldingsweek wil de Stichting in beeld krijgen hoeveel peuters het komend schooljaar 2019-2020 gaan instromen.

Plaatsing

Kinderen kunnen worden geplaatst vanaf 2 jaar en 3 maanden. De peuterspeelzaal is laagdrempelig en alle kinderen zijn welkom, ook kinderen die extra zorg nodig hebben.

Openingstijden;
De peuterspeelzaal in Zieuwent is gevestigd in de basisschool. De peuterspeelzaal is alle dagen geopend van 08.30-11.30, behalve op woensdag.  Het reguliere aanbod is 2 dagdelen. Bezoekt uw kind ook een kinderdagverblijf dan is het mogelijk om slechts één dagdeel af te nemen. 

VVE specialist/Samenwerking met de basisschool; 

Een peuterspeelzaal is helemaal gericht op ontwikkelingsstimulering van kinderen. Stichting de Achthoek biedt VVE, Voor- en Vroegschoolse Educatie. De Achthoek is hierin gespecialiseerd. We werken met betekenisvolle thema’s, onderwerpen die dicht bij de kinderen staan. Spelenderwijs wordt de taal- reken, sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling gestimuleerd. Alle begindoelen van groep 1, komen in de twee jaar dat uw kind op de peuterspeelzaal zit aan bod. Deze doelen worden vertaald naar betekenisvolle activiteiten. Op onze website vindt u meer informatie over onze werkwijze; www.deachthoek.com   Doordat we inwonen bij de basisschool werken we intensief samen, waardoor de peuters van de peuterspeelzaal goed worden voorbereid en makkelijker doorstromen naar groep 1. 

Ria Vos is de vaste leidster op de peuterspeelzaal. Zij wordt ondersteund door de vrijwilligers, Joke Karnebeek en Marietje Spieker.

Nieuwgierig/ aanmelden;
U bent van harte welkom om op maandagmorgen 4 februari, dinsdagmorgen 5 februari donderdagmorgen 7 februari, en vrijdagmorgen 8 februari tussen 09.00 en 11.00 uur een kijkje te komen nemen in de peuterspeelzaal.

Aanmelding en informatie;

Bent u niet in de gelegenheid om tijdens de aanmeldingsweek uw kind aan te melden dan kunt u zich aanmelden via onze website;www.deachthoek.com.  Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen; 

Stichting de Achthoek Peuterspeelzalen

www.deachthoek.com
Varsseveldseweg 8

Francis ten Have administrateur, Gemma Bongers coördinator 

info@deachthoek.com
7131 BJ Lichtenvoorde
0544-487150