Een foto van Zieuwent
Nieuws

Aanmelden Peuters peuterspeelzaal de Woelige Hoek in Zieuwent

9 januari 2018

In de week van 29 januari organiseert Stichting de Achthoek de jaarlijkse centrale aanmeldingsweek voor alle peuterspeelzalen in de gemeente Oost Gelre. Met de centrale aanmeldingsweek wil de Stichting in beeld krijgen hoeveel peuters het komend schooljaar 2018-2019 gaan instromen.
Plaatsing
Kinderen kunnen worden geplaatst vanaf 2 jaar en 3 maanden. De peuterspeelzaal is laagdrempelig en alle kinderen zijn welkom, ook kinderen die extra zorg nodig hebben.
Openingstijden;
De peuterspeelzaal in Zieuwent is gevestigd in de basisschool. De peuterspeelzaal is alle dagen geopend van 08.30-11.30, behalve op woensdag.  Het reguliere aanbod is 2 dagdelen. Bezoekt uw kind ook een kinderdagverblijf dan is het mogelijk om slechts één dagdeel af te nemen.
Samenwerking met de basisschool;
Een peuterspeelzaal is helemaal gericht op ontwikkelingsstimulering van kinderen. Doordat we inwonen bij de basisschool werken we intensief samen, waardoor de peuters van de peuterspeelzaal goed worden voorbereid en makkelijker doorstromen naar groep 1. We werken met betekenisvolle thema’s, onderwerpen die dicht bij de kinderen staan. Spelenderwijs wordt de taal- reken, sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling gestimuleerd.  Ria Vos en Elly Olthof zijn de vaste leidsters op deze groep. Zij worden ondersteund door de vrijwilligers, Joke Karnebeek en Marietje Spieker.

Nieuwgierig/ aanmelden;
U bent van harte welkom om op maandagmorgen 29 januari, dinsdagmorgen 30 januari, donderdagmorgen 1 februari, en vrijdagmorgen 2 februari tussen 09.00 en 11.00 uur een kijkje te komen nemen in de peuterspeelzaal.

Aanmelding en informatie;

Bent u niet in de gelegenheid om tijdens de aanmeldingsweek uw kind aan te melden dan kunt u zich aanmelden via onze website; www.deachthoek.com.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen;

Stichting de Achthoek Peuterspeelzalen
Varsseveldseweg 8
Francis ten Have administrateur, Gemma Bongers coördinator  

info@deachthoek.com
7131 BJ Lichtenvoorde
0544-487150