Een foto van Zieuwent
Nieuws

15 mei: informatiebijeenkomst bestemmingsplan Welkoopterrein Zieuwent

4 mei 2017

De plannen voor het Welkoopterrein in Zieuwent worden nu concreet. De bedoeling is dat het voormalige Boerenbondgebouw verbouwd wordt tot appartementen. Op het terrein erachter kunnen woningen voor starters worden gebouwd. Op maandag 15 mei is daarover een informatieavond bij het Witte Paard in Zieuwent, aanvang 19.00 uur.

Deze plannen hebben we gemaakt in goed overleg met Zieuwents Belang. Zoals u wellicht weet is de Coöperatie Bondgenoten Zieuwent een burgerinitiatief gestart om de voormalige boerenbond te ontwikkelen voor starters op de woningmarkt. Wij maken nu een nieuw bestemmingsplan voor dit gebied om die plannen mogelijk te maken.

Informatie gemeente en architect
Voordat we dit plan ter inzage leggen, willen we belanghebbenden eerst informeren en graag hun mening horen. Dat gebeurt op maandag 15 mei 2017 van 19.00 uur tot 21.00 uur bij het Witte Paard/Bruntjes in Zieuwent. We beginnen met een presentatie van architect Herman van der Heijden. Hij geeft een toelichting op de plannen. U kunt daarna vragen stellen en we horen graag uw reactie.

Vragen of informatie
Deze avond gaat dus over het nieuwe bestemmingsplan en is bedoeld voor omwonenden en andere geïnteresseerden. Ook mensen die misschien een woning willen huren of kopen zijn van harte welkom. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente: Guus Béguin, (0544) 393479 of via email g.beguin@oostgelre.nl.

Informatie over het burgerinitiatief van de Coöperatie Bondgenoten Zieuwent vindt u op de website van Zieuwents Belang: www.zieuwentsbelang.nl